Ana's studio se nalazi u samom centru Dubrovnika, skriven  od pogleda, pravo mjesto za opuštanje od svakodnevnog stresa. Namijenjen svima koji žele osvježiti svoj izgled,  a bitna im je kvalitetna i djelotvorna usluga. Iskustvo, stručnost i kreativnost našeg osoblja će zadovoljiti sve vaše potrebe za ljepotom. Dopustite da udovoljimo Vašim najistančanijim željama dok se Vi prepuštate raznim tretmanima našeg salona.

Ana´s Studio se od 2003 g. nalazi u samom centru Dubrovnika

U našem beauty centru nudimo Vam frizerske usluge, šminkanje, ekstenzije trepavica, trajni makeup, mezoterapiju, manikuru, pedikuru, solarij, spray tan, masaže, depilacije, tretmane lica.

Ana Obradović Skračić vlasnica je beauty centra Ana s Studio u Dubrovniku od 2003. Šminkanje je ono što je prati od malena. Iako je završila klasičnu gimnaziju i fakultet za menagement šminkanje je ipak bilo na prvom mjestu. Uz fakultet pohađala je razne beauty škole, tečajeve, seminare… Obični hobi postao joj je životi poziv. Prekretnica je bila predstava Dubrovačkih ljetnih igara „Posjet stare dame“ iz 2003 g., te je na Dubrovačkim ljetnim igrama ostala kao šminkerica do 2019 g. U međuvremenu Ana je radila na raznim projektima: filmovima, serijama, snimanjima, reklamama, revijama, izborima ljepote od kojih su neki Libertas Veljka Bulajića, Game of thrones (5. sezona), Vogue i mnogi drugi, te je također surađivala sa domaćim i stranim poznatim osobama.

Svoje znanje i umijeće i danas nadopunjuje odlazeći na razne nove edukacije te tako nadograđuje ponudu u svom beauty centru.