Njemačka

Stručna radna snaga od znanstvenika do zanatlija hitno su potrebni Njemačkoj

Prema istraživanjima u periodu od 2010 – 2025. godine Njemačkoj će nedostajati 6 milijuna radnika. Njemačka treba hitno stručnu radnu snagu. Veliki rast njemačke privrede, usprkos krizi, podigao je broj zaposlenih 2014. godine na 42 milijuna prema podacima statističkog zavoda.

Oko 400.000 radnika iz drugih zemalja u prošloj godini zaposleno je u Njemačkoj. Stručna radna snaga – od znastvenika do zanatlija – hitno su potrebni Njemačkoj. Ukoliko ste zainteresirani popunite obrazac i pošaljite na email adresu.
Ne šaljite obrazac poštom!

Sve više ljudi iz zemalja sa velikim brojem nezaposlenih, bira put ka Njemačkoj kao svom cilju. U Njemačkoj je trenutno najlakše rješiti problem zaposlenja. Prema statističkim podacima u mjesecu ožujku 2013. g sa boravištem u Njemačkoj bilo je 42 miliona zaposlenih radnika. To je povećanje za 5,4 %. Njemačka ima najrazvijeniji socijalni sistem u svijetu:

  • Naknada za nezaposlene
  • Socijalna pomoć
  • Zdravstveno osiguranja
  • Zakon o radnim odnosima
  • Dječji doplatak

Želite raditi u Njemačkoj? Sve što morate znati da dobijete posao u Njemačkoj... Ponuda poslova.. Pripreme za odlazak u Njemačku. Njemačka od A do Ž.