Obrazac

Upute i savjeti za pravilno ispunjavanje obrazca


NAPOMENA:

Njemački poslodavci traže fotografije radnika ili neposredni kontakt. Dakle, fotografija je obvezna i to po mogućnosti gornji dio tijela. Fotografiju ubacite u lijevi gornji dio obrasca, nikako odvojeno od obrasca. Ne ubacujte golišave fotografije, fotografije sa plaže, sa društvom, sa raznih proslava ili neke druge neprimjerene fotografije. Zahtjeve za posao s neprimjerenim fotografijama njemački poslodavci automatski odbacuju.

Zbog automatske obrade podataka, molimo da prijave podnosite isključivo na priloženom obrascu. Podaci dostavljeni izvan obrasca biti će odbačeni bez posebnog upozorenja. Ukoliko niste u mogućnosti sami popuniti obrazac, zatražite pomoć od vama bliske osobe ili adekvatne agencije. Na obrascu popunjavajte samo bijela polja. U vašem je interesu da obrazac bude popunjen ispravno i bez potrebe za naknadnim ispravkama i dopunama od strane naših radnika, jer će se ubuduće takove usluge naplaćivati.


Kako ubaciti fotografiju u obrazac za prijavu korištenjem Microsoft Word-a
  • Kliknite u polje za fotografiju
  • Na meniju programa Microsoft Word izaberite "Insert"
  • Zatim izaberite "Picture"
  • U dijalog prozoru izaberite fotografiju koju želite ubaciti
  • Kliknite dva puta lijevom tipkom miša na fotografiju koju ste izabrali
  • Spremite obrazac
POPUNJAVAJTE SAMO BIJELA POLJA U OBRASCU!

Odricanje od odgovornosti!

Podnošenjem prijave suglasni ste da se vaši podaci mogu koristiti u svrhu vašeg zaposlenja te da mogu biti javno dostupni na uvid poslodavcima, prevoditeljima i drugim osobama koje su posredno ili neposredno uključene u proces zapošljavanja.